path-020.jpg
Soccer-Field-Night.jpg
cool-race-track-wallpaper-1.jpg
tennis-banner-3.jpg
path-020.jpg

Misszió


 

 

 

 

 

 

 

focusing on

sportsmanship.

SCROLL DOWN

Misszió


 

 

 

 

 

 

 

focusing on

sportsmanship.

the path

 

Célunk egy olyan, nemzetközi szinten is jegyzett sportmenedzseri műhely kialakítása, amely komplex módon, már a gyermekkortól kezdve tudatosan építi a fiatal tehetségek karrierjét, segíti személyiségük fejlődését.

Munkánkban a sport iránt érzett szenvedély párosul a professzionális tudással, a nemzetközi kapcsolatok adta hatékonyság a motivációval és a mentori hozzáállás támogató stabilitásával.

A hozzánk fordulók tehetségéből valódi, kézzelfogható, egzakt módon mérhető és anyagiakra váltható eredményeket kovácsolunk azáltal, hogy közösségi élményt és szakszerű segítséget nyújtunk nekik karrierjük és jellemük acélozásához egyaránt.

 

 

Soccer-Field-Night.jpg

Miért


 

 

 

 

Miért


 

 

 

 

 

miért?

Azt valljuk, hogy lehetetlen nem létezik: kemény, következetes és alázatos munkával, szenvedéllyel és az önmagunkba vetett töretlen hittel bármit elérhetünk. Meggyőződésünk, hogy a folyamatos változás időszakában azok lesznek sikeresek, akik többrétűen képezik magukat, minden váratlan szituációban megállják a helyüket és a komfortzónájukból kilépve is maximális teljesítmény elérésére képesek.

Hisszük, hogy az álmaink eléréséhez vezető út minden pillanatát meg kell élnünk ahhoz, hogy a szakmai és az anyagi sikereken túl olyan teljes emberekké váljunk, akik megtalálják a helyüket a világban és jól érzik magukat a bőrükben.

Hiszünk a tehetség alkotó, értékteremtő erejében, és hiszünk abban, hogy a hozzánk hasonló értékrenddel és gondolatisággal rendelkezőkkel együttműködve olyan szinergiák keletkeznek, melyek amellett, hogy segítenek minket céljaink elérésében, az úton eltöltött közös időt egyszerre varázsolják tartalmassá és szórakoztatóvá.

 

 
cool-race-track-wallpaper-1.jpg

Hogyan


 

 

 

 

Hogyan


 

 

 

 

 

hogyan?

A sport világában örök érvényű a görög eszménykép, a test és lélek harmóniája. Ezért törekszünk olyan hátteret biztosítani a sportolók számára, amely mind a pályán, mind pedig azon kívül segíti kiteljesedésüket. Küldetésünk, hogy professzionális szaktudással és egy mélyen emberi, mentori hozzáállással építsünk legendás sportkaraktereket, akiknek teljesítménye túlmutat egy mérkőzésen vagy egy versenyen. Sőt, magán a sporton is, hiszen célunk, hogy sportolóink emblematikus, közösségi személyiségekké váljanak.

Az informatika fejlődésének köszönhetően mára már pontosan mérhetővé vált a világ élvonalának teljesítménye. Ezt kihasználva állítjuk az adatok és a statisztikák biztosította hozzáadott tudást ügyfeleink szolgálatába, ezzel is hozzájárulva szakmai fejlődésükhöz.

 
tennis-banner-3.jpg

Mit


 

 

 

 

Mit


 

 

 

 

mit?

 

SZÜLŐKNEK

Segítünk abban, hogy a fiatal tehetségek a sport által váljanak sikeres emberré, és olyan képességekre és készségekre tegyenek szert, amelyeket a pályán és a pályán kívül egyaránt hasznosíthatnak. A presztízs, a kiemelkedő karrierlehetőség elérése mellett nagy hangsúlyt fektetünk mentoráltjaink egészségének megőrzésére, tudásának gyarapítására is.

 

JÁTÉKOSOKNAK

Hozzásegítjük sportolóinkat ahhoz, hogy tehetségüket és szorgalmukat katalizátorként használva kitörjenek, ismert és elismert sportolókká, sőt, közéleti ikonokká váljanak. Célunk, hogy széleskörű szakmai tapasztalatunkat, komplex szolgáltatási portfóliónkat és kapcsolatrendszerünket biztosítva számukra olyan sportkarriert építsünk nekik és általuk, amely során megbecsülés, szakmai és anyagi siker várja őket.

 

KLUBOKNAK

Szakmai partnerséget, biztos alapokon nyugvó együttműködést kínálunk a sportszervezeteknek. Munkánkat a transzparencia és a stratégiai gondolkodásmód jellemzi. Olyan megoldásokat keresünk, mely minden érdekelt fél számára értéknövekedéssel jár, erősítve ezáltal a hosszú távú közös munka lehetőségét.

 

SZPONZOROKNAK

A szponzorok piaci céljait szem előtt tartva dolgozunk azon, hogy sportolóink által az adott szervezeti kultúrának megfelelő értékeket teremtsünk, médiatartalmakat állítsunk elő és márka-aktiválási lehetőségeket biztosítsunk számukra. Nem csupán a sportolót, hanem annak aktív rajongói bázisát is építjük, ezzel hozzájárulva, hogy a szponzor befektetése megtérüljön.

 

MINDENKINEK

Mindennapos küzdelmeinkhez a sportolók hozzáállása és győzelmei adják a támaszt, példát mutatnak. Mi ilyen emberek közösségét építjük. Álmokat segítünk megvalósítani és kiemelkedő karaktereket alkotunk, akiknek a teljesítménye végül mindenki közös sikerévé válik. Együttesen vallott értékeink alapján osztozhatunk azokban a közös élményekben, melyek a sportsikerekhez vezető úton várnak ránk – sportolóként és szurkolóként egyaránt.