a csapat

 
dudas_hunor

Dudás Hunor

tulajdonos, sportmenedzser, ügyvezető igazgató  -  LinkedIn
Labdarúgó divízió vezetője

Mindig azt keresem, hogy miként lehet a legjobbat kihozni magamból és a csapatomból. Gyerekkorom óta szenvedélyem a sport, a versengés – az egyik legerősebb motivációnak azt tartom, amikor az ember le akarja győzni a saját korlátait és egyre jobb teljesítményre sarkallja magát. Ezt képviselem a the path csapatában: kitartó támogatással, bizalommal segíteni a sportolókat álmuk eléréséhez és tovább. Büszke vagyok rá, hogy egy első osztályú labdarúgóklub ügyvezetőjeként jelentős sikereket tudtunk elérni az általam kialakított csapattal.

 
Dr. Pákay P

Dr. Pákay Péter

tulajdonos, sportmenedzser, ügyvéd - LinkedIn
Egyéni sportolók divizió vezetője

Hiszek abban, hogy a becsületes, alázatos, profi munka meghozza a gyümölcsét, melyhez a the path biztos, rendezett hátteret nyújt. Tenisz pályafutásom során már megfogalmazódott bennem, hogy olyan sportmenedzser szeretnék lenni, aki egyfajta mentori szerepet tölt be a sportoló életében. Kiegyensúlyozott életpálya tervezést nyújtunk, ügyfeleinket partnerként, emberként kezelve segítjük tehetségük kibontakoztatásában. Kiemelten fontosnak tartom a civil életre való felkészítést. Az aktív teniszezés után jogi egyetemet végeztem és sportmenedzseri diplomát szereztem. Jelenleg a Pákay Ügyvédi Irodában dolgozom ügyvédként és a Magyar Olimpiai Bizottság, Sport Állandó Választottbírója vagyok.

 
bogdancsaba_w.jpg

Dr. Bogdán Csaba

tulajdonos, jogász - LinkedIn
Sport projekt divízió vezetője

Talán 5 éves lehettem, amikor Édesapám elvitt egy motocross versenyre, aztán 10 évesen mentem először focimeccsre. Ezek az élmények meghatározták szinte az egész életemet, gyerekkorom óta vagyok fanatikus sportrajongó és aktív amatőr sportoló.

Az elmúlt 15 évben az üzleti világ zegzugos útvesztőit jártam be, elsősorban a pénzügyi szektorban. Mindig is az volt a célom, hogy a rengeteg tapasztalatot, amelyet felsővezetőként a versenyszférában szereztem, azt a sport, a sportmanagement, a sportolók még sikeresebbé tételében kamatoztassam. Jogi és közgazdasági végzettséggel rendelkezem, a tehetségmenedzsmenten túl a sport alapú projektekkel kapcsolatos feladatokat kezelem.

 
zelnikrobert_w.jpg

Zelnik Róbert

értékesítési menedzser - LinkedIn

Mióta az eszemet tudom a sport határozza meg életem jelentős részét! Ezzel kelek és fekszem, fő mozgató rugóm és lételemem. Első emlékeim az 1990-es német győzelemmel zárult foci vb döntőjéhez köthetők, de szenvedéllyel űzöm és követem a legtöbb sportágat. Gyakorlott futóként és triatlonosként megtanultam, hogy a sportban-csakúgy mint az életben-nincsenek véletlenek. A befektetett munka és energia meghozza a gyümölcsét!

 
horvathgabor_w.jpg

Horváth Gábor

játékosmegfigyelő - LinkedIn

A sport gyerekkorom óta életem szerves részét képezi. Több sportágat kipróbálva végül a labdarúgás mellett döntöttem, ahol a Vasas utánpótlásában nevelkedtem. Fiatal labdarúgóként is tudtam, a tanulás is fontos a jövőt tekintve, hiszen bármikor hozhatja úgy a sors, hogy más úton kell az embernek továbbhaladnia. Ezért a Testnevelési Egyetemen szereztem előbb sportszervező, majd sportmenedzser diplomát. Saját tapasztalataimat és a tanulmányaimat felhasználva szeretném segíteni a sportolókat az élet minden területén.

 
kaligyorgy_w.jpg

Káli György

marketing vezető - LinkedIn

10 éve dolgozom különböző kommunikációs munkakörökben céges és ügynökségi oldalon. Specialitásom a digitális marketing kommunikációs stratégia, illetve a márka ökoszisztéma tervezés – outputok felől nézve seeding plan és content calendar összeállítás az erőssége. Mindemellett a customer és employee experience design is egyre jobban a szakmai érdeklődésem fókuszába kerül – tapasztaltam, hogy ha az élmény rossz, minden más megvilágításba kerül, ami előtte van (márkaígéret, kommunikáció, stb.).

Több érdekes és fontos szakmai eseményt szervezetem az elmúlt években (pl. Service Design Day, Brands Klub sorozat, Márkaépítés a munkaerőpiacon konferencia) – és márkaépítéssel, márkaélménnyel foglalkozó magazinokat is szerkesztek (pl. Branding 2017 és 2018, Brandbook Magazin). 

A Path kommunikációs projektjeit 2016 óta segítem.

 
forras_best.png

Forrás Zoltán

sportmenedzser  -  LinkedIn

A sport régóta meghatározó szerepet tölt be az életemben: számos sportágat űztem amatőr sportolóként és szakmai tapasztalatom jelentős részét a sport világában szereztem. Meggyőződésem, hogy a 21. század legnagyobb értéke a tehetség, az emberi erőforrás; a tehetség kibontakozásához pedig elengedhetetlen a koncepciózus tervezés és annak következetes megvalósítása. A the path-nál ezen feltételek megteremtésével igyekszünk hozzájárulni a fiatal és már befutott sportolók boldogulásához – a pályán és azon kívül egyaránt.